Treasures
Home About Stories Twitter Follow Dash

owner


" Be free to fly away from the madness "

Talk to me


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

I Hate You 11
Sunday, October 30, 2016 • 3:21 PM • 0 comments




Prang!


Prang!


Dan serentak itu ramai yang lari lintang pukang. Apakah ini? Hujan pasu? Dahi dikerut. Mata mencari-cari perempuan yang berupa serabai macam... eh nak kutuk lagi ke Romeo? Kepala digelengkan. Haish! Mana minah ni? Mati ke? Hah... “A....”


“Kakak.”


...ya. Pandangan dihalakan keatas. Kakak?

Read more »


I Hate You 10
Thursday, February 11, 2016 • 3:52 PM • 1 comments



Short Notice: Entry kali ni banyak merepek. Writer stress dengan deadline dan assignment yang tak pernah nak siap. Semoga writer tenang. *doa untuk diri sendiri*




Perang dunia kedua? Eh tak tak…. Mungkin yang ke seratus? Er… mcm byk sgt. How do I describe this situation right now? Pihak lawan kini terus terusan menyerang. Dia cuba melawan, namun dalam keadaan seperti ini, rasanya baiklah dia mengalah.

Nafas ditarik panjang. Mummy…! Why laaa?! Hatinya dadanya otaknya dan segala organ dalam badannya rasa macam nak pecah. Beethoven Violin and Piano Sonata no. 5 in F major Op. 24. Bukan dia tak pernah main. Tapi, that piece seriously is not a joke. Practice pun tak pernah. Please give me a break!

Okay now you may begin..”
Read more »


I Hate You! - 9
Sunday, August 30, 2015 • 3:24 AM • 1 comments



Short notice:
Thanks for waiting, and im really sorry for the inconvenience, well, u guys just don’t know what ive been through all this time. I rarely have my own time, sleeping, chatting and bla-bla bla. So blogging, is really kind of impossible for me right now. With all my crazy assignments along with my absurd lecturers, (sigh) really driving me nuts.
Tiredness overload…..
Writer:- Moon Li


Tepukan gemuruh bergema di setiap ruangan kelas itu. Cikgu Kamelia tersenyum puas. Ya! Walaupun, persempahan bermula dengan er….  bunti kentut Aya yang kuat lagi berbau, namun….. suara mereka sememangnya merdu. Mereka semua berpuas hati dengan persembahan mereka.


Read more »

Labels:



I Hate You - 8
Friday, November 14, 2014 • 3:45 AM • 1 comments








"Deen"

Angguk.


Alia kerut dahi. apa bendalah yang minah ni buat??? khusyuk betul baca note. Sampai aku panggil buat dono je. "Deen."


Read more »

Labels: